یکی از بهترین روش های اتمی زاسیون سوخت مایع استفاده از امولسین سوخت با آب می باشد. بعلت غیر اتمی زاسیون سوخت جهت احتراق ناقص بوده و منجر به تشکیل کربن سوخته در محفظه احتراق میگردد. امولسیون تشکیل شده با آب باعث میگردد بتوان با ذرات تشکیل شده حدود 30 نانومتر تا حداکثر 5 میکرون و با استفاده از امولسیون آب سوخت بهتر و بهینه تری داشته باشند با این فرآیندکه میکروانفجارخوانده می شود باریز شدن ذرات سوخت و افزایش دمای گاز های خروجی دودکش و بالاتر رفتن در صد اکسیژن در محصولات احتراق و همچنین کاهش مصرف سوخت بصورت چشمگیری خواهد بود.
در مطالعات تحقیقاتی که بصورت تئوری بر روی یک بویلر نیروگاه 300 مگاواتی انجام گرفته است.نتایج حاصل بدین گونه می باشد. افزایش دمای خروجی از کوره ،کاهش نقطه شبنم بدلیل استفاده از سوخت جدید و با افزایش آب بازده بویلر افزایش یافته و انتشار ذرات SO، NO ، به ترتیب به میزان 20 و kg/h 5/5 و ضریب هوای اضافی به میزان 15% کاهش می یابد.
در آزمایشات بعمل آورده که در شرایط مساوی و سوخت معمولی و NANO Fuel بدست آمده است. نشان می دهد که مصرف سوخت پس از بکارگیری امولسیون آب ، سوخت کاهش چشمگیری داشته است.
می توان متذکر شد که حجم سوخت مورد استفاده را حدود 10 درصد آب تشکیل داده است بنابر این می توان اعلام داشت حدود 11/94% مصرف سوخت کاهش یافته است.
بازده حرارتی کوره در آزمایشات مختلف
در این جدول مشاهده میگردد بازده حرارتی در آزمایش B حدود 6% افزایش یافته است. و باز می توان نتیجه گرفت از حجم آلاینده های خروجی کاسته شده و کاهش تلفات انرژی را که از سوخت نسوخته خروجی از اگزوز نیز قابل مشاهده خواهد بود بدنیال خواهد داشت.
1- صرفه جوئی تا 25 درصد
2- جلوگیری از انتشار گاز ها و آلاینده های مسموم کننده و مزاحم
3- افزایش راندمان ماشین آلات و موتور سوختی
4- حفظ ارزش حرارتی موتورها سوختی در بلند مدت
5- کاهش هزینه های نگهداری و تعمیرات موتورها
6- بهترین روش و راه حل زیست محیطی و صنعتی
1- نیروگاهها – پالایشگاهها ی کوچک که خودشان سوخت و انرژی بالا مصرف دارند.
2- کشتی ها ، یدک کش ها ، لنج های باری و ماهیگیری
3- کامیون ها در انواع موجود
4- مشعلها – بویلرها و واحد های ذوب فلزات
5- کوره ها – پخت آجر ، آهک ، گچ و غیره
6- آب شیرین کن ها
7- کلیه کارخانجاتی که مصرف سوخت دارند ، اعم از کارخانجات سیمان – صنایع فولاد ،چوب و کاغذ، نساجی ، تولید آسفالت ، صنایع شیمیائی و …
جهت تولید روزانه حدود یکصدهزار لیتر (4000 لیتر در ساعت) به زمین جهت دپوی مواد سوختی و تولید فقط 3000 متر زمین کافی است.